Articol

Accentuează-ți ținuta cu bijuterii din colecția designerului Ana Popova

Accentuează-ți ținuta cu bijuterii din colecția designerului Ana Popova

Acasa > Blog > Accentueaza-ti tinuta cu bijuterii din colectia designerului Ana Popova

Noi, femeile, iubim acel moment în care ne privim în oglindă și suntem mândre de ținuta și aspectul nostru. 

Pentru că există atât de multe situații și contexte în care trebuie să ne afișăm, există momente în care suntem în impas când vine vorba de asortarea vestimentației cu accesoriile potrivite.  

Ai momente în care vrei să abordezi o înfățișare mai excentrică, dar nu știi sigur ce elemente să folosești? 

Ei bine, nu trebuie să îți schimbi garderoba pentru a obține un aspect original și de invidiat. 

Trebuie doar să îți îndrepți atenția către acele bijuterii și accesorii de semnătură a designerilor de fashion, pentru că ei oferă articole de nișă, care subliniază într-un mod original și afirmativ personalitatea ta. 

De aceea dedicăm acest articol bijuteriilor exclusiviste create 100% manual în atelierul designerului Anne Popova! 

În cele ce urmează vei afla câteva motive și opțiuni pentru a-ți accesoriza ținuta casual, office sau elegantă cu bijuterii originale cu elemente florale impresionante. 

Vom discuta despre ideile noastre de design în contextul creării articolelor din colecțiile Anne Popova și vei putea observa cât de frumos pot aceste accesorii să îți completeze stilul și să-ți redefinească atitudinea! 

Haide să începem!

De ce să-ți accesorizezi ținuta cu bijuterii create de designer?

Pentru că te poți simți originală și diferită fără să faci prea mare efort. 

Bijuteriile de designer sunt creații originale de nișă. Ele evidențiază un anumit tipar pe care, nu multe femei îl pot obține prin bijuteriile și accesoriile obișnuite. 

Da, poate că sunt puțin mai scumpe, însă frumusețea și starea de bine pe care o vei simți merită toți banii. 

Un simplu colier din colecția ce poartă semnătura designerului Anne Popova, bogat în elemente florale și care combină culori vesele și autentice reușește să îți redefinească personalitatea. 

Iar dacă alegi un set complet, poți fii sigură că vei atrage priviri impecabile asupra ta. 

Pentru că aceste bijuterii nu doar că îți evidențiază aspectul și vestimentația. 

Ci îți oferă o nouă perspectivă asupra propriei persoane. Ele îți definesc atitudinea și îți oferă un set de valori noi, pe care fără să-ți dai seama, le vei afișa ca fiind complet naturale și parte a identității tale. 

Cum ar fi ca în acel moment în care îți pui un colier special să te poți înarma cu un sentiment puternic de feminitate?

Acesta este atuul bijuteriilor exclusiviste create în atelierul Anne Popova. 

Te îmbrăcăm în feminitate și senzualitate prin intermediul unor creații artizanale, care nu doar că te vor uimi pe tine, ci vor atrage admirație asupra ta. 

Poate ai mai trăit acest sentiment în trecut și a fost fenomenal. 

Dar, dacă nu l-ai simțit pe pielea ta, atunci te invit să descoperi colecțiile noastre și să-ți dai voie să fii frumoasă și atrăgătoare!

Ne luăm inspirația din natură și confecționăm manual fiecare articol din bijuteriile noastre

Dacă ești familiarizat cu conceptul Anne Popova și ai admirat bijuteriile noastre, înseamnă că știi deja că elementele noastre principale sunt detaliile florale. 

Florile denotă sensibilitate, frumusețe și vitalitate. 

Ele sunt o reprezentare a ceea ce înseamnă delicatețe și desigur, viață. 

Natura ne calmează, ne trezește un sentiment de liniște și ne alină prin frumusețea formelor, a culorilor și a texturilor. 

Altfel, cum putem să ne explicăm acel fenomen în care răsare o floare bogată și strălucitoare tocmai dintr-o gaură din cimentul asfaltului. 

Nu-i așa că e uimitor? 

Da! Este uimitor și mai mult de atât, aceasta este puterea pe care o au florile asupra mediului. 

Indiferent de greutățile din prejur, o floare tot reușește să iasă la suprafață și să înfrumusețeze întreaga monotonie care o înconjoară. 

Acesta este și ideea de bază a conceptului nostru. 

Confecționăm bijuterii florale care au puterea de a înfrumuseța și de a oferi acel sentiment de gingășie și liniște pentru fiecare femeie care dorește să poarte astfel de creații. 

Toate persoanele implicate direct în procesul de design și confecționare al colierelor, brățărilor și cerceilor, se conectează la inspirație și modelează fiecare detaliu cu mâinile goale prin propria imaginație. 

Fiecare boboc de floare, pompon sau orice element din mătase velvet este confecționat cu măiestrie de către Anne și echipa de manufactură. 

Iar după ce așezăm fiecare element și finisăm fiecare detaliu, luăm bijuteria și o așezăm în fața noastră, tocmai pentru a o încărca în pasiune și eleganță.

Ulterior, acea bijuterie va străluci pe pielea unei fericite cliente, care a ales natura ca o sursă de inspirație pentru propria înfățișare. 

Ce spui, vrei să fii tu următoarea clientă care să se bucure de aceste stări?

Ținută casual, office sau de seară, bijuteriile Anne Popova pot fi asortate cu orice îmbrăcăminte

Aceasta este frumusețea bijuteriilor Anne Popova! Pentru că ele sunt realizate cu scopul de a oferi acel efect surprinzător. 

Ele reprezintă un centru de interes pentru o compoziție vestimentară, iar avantajul suprem este că se asortează cu orice tip de ținută, poate mai puțin cea sport. 

Când te gândești la vestimentația ta de birou, o combinație de cămașă elegantă cu fustă sau pantaloni office, imaginează-ți cum poate un colier Anne Popova să dea viață și culoare acelei vestimentații.

Da, se poate! 

Iar dacă alegi să îți asortezi ținuta cu un set complet de colier, cercei, brățară și inel, poți fii sigură că te vei prezenta într-o ținută completă, nici prea mult nici prea puțin. 

Poate te gândești să nu exagerezi cu accesoriile. 

Însă, bijuteriile noastre se găsesc în colecții atât extravagante și pompoase, cât și foarte simpliste și finuțe. 

În ceea ce ține de vestimentația ta de zi cu zi, fie că ai o ținută lejeră în care te simți comod și vrei să te bucuri de o plimbare în parc, fie că vorbim de o ținută mai elegantă pentru ieșirile în oraș, o bijuterie Anne Popova își face loc în ambele situații. 

Poți alege să porți doar o pereche de cercei și o brățară elegantă pe mână. Însă poți fii sigură că imaginea ta se va schimba. 

Va fi mai veseleă și mai originală. 

Doar prin două elemente mici, dar care au atât de mare impact asupra ta și asupra privirilor celor din jur. 

Încearcă, sunt sigură că vei râmăne surprinsă! 

O ținută elegantă de seară trebuie să fie susținută de un set de bijuterii exclusivist din colecția noastră!

Rochiile de seară, fie că se remarcă prin detalii bogate și strălucitoare, fie prin finețea materialului și delicatețea cusăturilor, poate fi cu mult mai elegantă și rafinată dacă este susținut de bijuterii originale de designer. 

Imaginează-te pe tine, singura femeie cu bijuterii atât de diferite, încât toate privirile se ațintesc asupra ta. 

Iar tu te poți bucura de această atitudine printr-o notă complet naturală, care să te reprezinte. 

Poți alege din colecțiile noastre acele bijuterii bogate în detalii și elemente, care te vor face să strălucești. 

Pentru că cine te va admira, te va admira din cap până-n picioare! 

Sau, poți opta pentru acele bijuterii simple, cu nu foarte multe detalii, dar care emană acel efect de eleganță asupra ta și care va fi observat de cei din jur. 

Și ce e cel mai frumos la aceste bijuterii? Că ele pot fi cu ușurință asortate atât cu rochiile elegante de seară, cât și cu ținuta ta office sau cu vestimentația ta de zi cu zi. 

Desigur, există anumite modele pe care vei dori să le folosești doar la ocazii speciale. Ele vor fi precum o mantie de eleganță asupra ta. 

Însă, majoritatea colecțiilor noastre sunt atât de versatile, încât le vei găsi o formă drăguță de a le asorta cu orice! 

Sper că ți-a făcut plăcere să citești aceste rânduri și sper că am putut pune bazele unei dorințe în mintea ta, aceea da a achiziționa o bijuterie unică pentru tine! 

Iar dacă te-am convins cu bijuteriile, atunci haide să descoperi și articolele noastre pentru casă și somn!  

Iar dacă îți place ceea ce facem, urmărește-ne și pe paginile de Facebook și Instagram!

Iar dacă vrei să ne cunoști, ne poți contacta telefonic!

Telefon: 0774 634 356