Politica de confidențialitate ale magazinului online www.annepopova.com(aici mentionat ca „SHOP”)

Pentru cea mai bună utilizare a SHOP, vă rugăm să citiți cu atenție Politica de Confidențialitate. Utilizarea (vizitarea sau achiziționarea de produse) a acestui SHOP implică acceptarea acestor termeni și condiții. Accesarea SHOP-ului și utilizarea funcționalului său implică acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor din acest document de către utilizatori (denumiți în continuare „UTILIZATORI”, „VIZITATORI”, „Voi”).

CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU PROCESARE DE DATE?

Detalii despre Comerciantul / Proprietarul Brand-ului SHOP-ului:

 • ANAGEO TEXTIL SRL (în continuare, BRAND)
 • mun. Chisinau, sec. Centru, str. Puskin A., 5B
 • Tax ID: 1017600016064
 • Email: sales@anapopova.com
 • Phone: +373 79488188
 • În continuare, MERCHANT este denumit „Noi”, „Noi”, ai noștri ”.

OBLIGAȚIILE ȘI OPȚIUNILE DE ÎNREGISTRARE

Pentru a putea face achiziții din SHOP-ul nostru, ar trebui să aveți un cont activ pe SHOP-ul nostru. În utilizarea serviciului dvs., sunteți de acord să furnizați informații adevărate, exacte, actuale și complete despre dvs., așa cum este specificat în secțiunea Înregistrare utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. Înregistrându-vă ca membru, vi se va solicita să vă alegeți numele de utilizator și parola. Sunteți responsabil pentru păstrarea parolei dvs. de securitate ca membru al acestui SHOP, orice activitate sub numele dvs. de utilizator fiind în întregime în responsabilitatea dvs. Trebuie să ne anunțați imediat orice pierdere de parolă sau semn de activitate neautorizat sub numele dvs. de utilizator. Dacă considerăm că aceste obligații nu sunt respectate de dvs., ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pentru o perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără o notificare prealabilă și nu veți avea dreptul la daune.

Un alt mod de a face cumpărături din magazinul nostru este prin opțiunea „Utilizator oaspete”. Toate cerințele menționate mai sus rămân în vigoare pentru această opțiune, cu excepția responsabilității păstrării parolei. Utilizatorii, utilizând această opțiune, nu vor avea acces la Cabinetul Personal, inclusiv opțiunea de completare a formularelor de Returnare, parte din Cabinetul Personalului. Singura modalitate disponibilă de a returna sau orice altă dispută este contactându-ne prin contacte, afișate în acest document sau pe SHOP sau prin alte mijloace electronice care vor fi disponibile pe SHOP în acel moment. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți Politica de returnare și alte documente afișate pe SHOP.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dvs. personale vor fi utilizate numai în scopul declarat al acestui SHOP. Informațiile din comandă, contact sau alte formulare din SHOP vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoțiilor, buletine periodice etc. Putem colecta următoarele informații personale de la dvs.: date cu caracter personal, detalii despre plată și expediere și alte informații , informații pe care le trimiteți online (inclusiv interacțiunile cu noi pe rețelele sociale), informații demografice și informații despre preferințele produselor (inclusiv sexul, vârsta, etc.), informații despre dispozitivul și locația dvs. (inclusiv tipul dispozitivului, browserul, site-ul din care provineți către magazinul nostru sau destinația Dvs. plecați de la magazinul nostru), informațiile dvs. de contact, etc. Scopurile pentru care colectăm datele dvs. personale se referă la:

 • Crearea, editarea și gestionarea conturile utilizatorilor din SHOP
 • Oferirea utilizatorilor produselor și serviciilor
 • Îmbunătățirea experienței utilizatorului în magazinul nostru
 • Procesarea comenzilor online și returnarea comenzilor, inclusiv trimiterea de e-mail / mesaje despre expediere, retru, etc.
 • Contactarea utilizatorii și răspunderea la solicitările lor, comunicarea cu aceștia
 • Trimiterea utilizatorilor SHOP-ului de informații cu știri, promoții, promocode-uri, produsele și colecțiile noi, actualizările SHOP-ului etc.
 • Utilizarea informațiilor în scopuri de securitate, pentru a oferi protecție companiilor și clienților noștri
 • Utilizarea informațiile în conformitate cu legislația sau pe baza acceptării dvs. prin notificare
 • Rezolvarea cererilor, întrebărilor sau reclamațiilor dvs.
 • Realizarea de studii de piață și de produse, activităților de legate de Marketing prroduse, furnizori, parteneri și distribuitori
 • Alte activități întreprinse de SHOP și permise, care nu sunt supuse aprobării de către destinatar. Furnizorul va păstra confidențialitatea acestor informații

Putem colecta informații furnizate direct de dvs. sau de către terți (instrumente de urmărire, cookie-uri, diverse aplicații, platforme de social media, sisteme de analiză și de urmărire și alte surse). Putem folosi propriul nostru software sau mijloace electronice ale unor terțe părți pentru a trimite informațiile utilizatorilor, inclusiv celor care permit personalizarea comunicațiilor în media digitală

Putem împărtăși informațiile cu terțe părți în scopuri de marketing sau cu cei care efectuează servicii cu noi sau în alte destinații permise de lege. Este posibil să interacționăm cu aplicații terțe pe care nu le controlăm.

NOTIFICARE DESPRE SCHIMBĂRILE ACESTUI REGULAMENT

Ne rezervăm dreptul de a nu informa utilizatorii cu privire la modificările aduse acestui regulament. Utilizatorii pot vizita SHOP-ul în orice moment și pot citi versiunea actualizată a prezentului regulament