Showing all 11 results

Afișează filtru

Showing all 11 results

Close

Kimono Olivia Peony

275.00 RON
Kimonouri lung din mătase satinată în stil clasic japonez cu mâneci trei sferturi, el este completat de un cordon interior care permite aranjarea după modelul Kimonouriui clasic.
Close

Kimono Olivia Pearl Black

275.00 RON
O reprezentare a kimonoului clasic japonez, care oferă mai multă tandrețe și stil. Kimonoul Olivia Pearl Black din mătase satinată, cu cordon interior pentru o aranjare uniformă și cordon exterior care îți oferă un surplus de eleganță îți va mângâia cu delicatețe corpul și confortul.
Close

Kimono Frida Pearl Rose

219.00 RON
Lasă-te inspirată de un aspect seducător și elegant, care îți accentuează tandrețea și frumusețea în kimonoul Frida Pearl Rose. Confecționat în stilul kimonoului clasic, din stofă exclusivistă și care te mângâie pe corp, completată de o dantelă gingașă și un cordon care îți permite să te aranjezi așa cum îți dorești.
Close

Kimono Frida Rose Dots

219.00 RON
Set din camisole cu sorți. Topul are design clasic, decolteu în formă de V, decorat cu dantelă și bretele delicate, completat de sorții cu finisaje din volane și dantelă la margine.
Close

Kimono Olivia Black Blossom

275.00 RON
Kimonouri lung din mătase satinată în stil clasic japonez cu mâneci trei sferturi, el este completat de un cordon interior care permite aranjarea după modelul Kimonouriui clasic.

Kimono Frida Pearl Black

255.00 RON
Un kimono senzațional, care devine o sursă de bucurie și admirație pentru propriul corp. Croit în stilul clasic japonez, din material premium care curge ușor pe corp, mâneci evazate cu finisare în dantelă și cordon delicat care se ajustează perfect în talie.

Kimono Quinne Pearl Silver

304.60 RON
Un kimono scurt în stilul clasic japonez, care îți surprinde trupul și starea printr-o imagine atrăgătoare și plină de feminitate! Griul metalizat și detaliile florale subtile alcătuiesc acea compoziție pe care te bucuri să o privești cu mândrie și admirație!

Kimono Quinne Pearl Grape

304.60 RON
Kimono din mătase satinată cu aspect strălucitor, la care se adaugă un cordon nuanțat cu imprimeu floral delicat, croit în stilul clasic japonez este un cadou rafinat pe care ți-l poți oferi pentru a-ți încânta privirea în propria intimitate.

Kimono Olivia Aquarelle

352.00 RON
Cu imprimeu floral rafinat, culori vii care să-ți trezească admirație, mâneci trei sferturi și cordon moale care se ajustează perfect în talie, kimonoul lung devine o piesă de artă care îți va înveli trupul în frumusețe și senzualitate.

Kimono Olivia Smokey Flowers

352.00 RON
Un kimono care îți oferă un sentiment intens de senzualitate din delicatețea imprimeului floral cu nuanțe de gri deschis pe albul strălucitor, cu mâneci scurte care se unesc în centru și cu detalii de finisare premium care se așează ușor pe corp.

Kimono Olivia Briere

352.00 RON
Un amestesc de culori pastelate și detalii florale care se contopesc într-u tandem perfect pe kimonoul lung în stil clasic japonez. Creeat din mătase satinată de calitate superioară care îți mângâie corpul și îți oferă o senzație de confort și libertate supremă.